torsdag 2. juli 2009

Velkommen til Palmitos Park

Du har nå kommet inn på den uoffisielle infosiden til Palmitos Park på Gran Canaria. Palmitos Park ble nesten totalødelagt på sommeren 2007, da store deler av Gran Canaria opplevde den største skogbrannen på mange år. Nesten 70% av parken forsvant i brannen, og det tok et år å få den tilbake, og parken er nå faktisk i bedre tilstand enn den var før skogbrannen. Palmitos Park er den beste dyreparken på Gran Canaria.

Palmitos Park kan by på det meste av attraksjoner for store og små. En gratis buss går fra Bahia Feliz, via Playa del Ingles til parken, og en annen fra Puerto Rico og Arguineguin. Kart finner du her, og det er enkelt å komme fram med leiebil også.

Palmitos Park har eksistert i 29 år, og er en av de mest besøkte parkene på Gran Canaria, med sine omlag 400.000 gjester fra hele Europa hvert eneste år. Parke er åpen hver dag fra 10.00 til 18.00. Det koster 23€ for voksen og 17€ for barn for inngangsbillett, barn under 3 år er gratis.

Det som Palmitos Park kanskje er mest kjent for, er det fantastiske ørneshowet som drar fullt hus hver dag, men fra nå i sommer kommer det en ny konkurrent. Det blir åpnet for delfiner, og man regner med at dette blir en av hovedattraksjonene i parken.

Palmitos Park har over 1.500 eksotiske fugler, papegøyer og sommerfugler i alle varianter, krokodiller, aper, reptiler, store akvarium, den største samlingen av flotte orkideer på Gran Canaria, hundrevis av forskjellige kaktuser og over over 1.000 palmer. Alt dette gjør parken til en severdighet som trygt kan anbefales når du er på ferie på Gran Canaria. Parken har også en egen hjemmeside på http://www.palmitospark.es (spansk og engelsk) der finner du mer informasjon og bilder. Fotograf lengst opp her er Siegfried Wessler.

Vi ønsker deg en fortreffelig ferie til Gran Canaria, og en riktig god tur til Palmitos Park.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar